Η φιλοσοφία μας

Η εταιρία Συνεργαζόμενοι Παντοπώλες Α.Ε Μέλη του Oμίλου ΕΛΟΜΑΣ είναι μία ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου καταναλωτικών προϊόντων και παροχής σχετικών υπηρεσιών προς τα συνεργαζόμενα και εταιρικά καταστήματα με 5 brands ως σημεία πώλησης: Ελληνικά Μάρκετ, Πρόοδος Μάρκετ, Ήλιος Μάρκετ, Γρήγορα – Καθημερινά κοντά σας και το ηλεκτρονικό κατάστημα Synmarket.

Η εμπορική της δραστηριότητα αναπτύσσεται συνεχώς με δίκτυο χονδρικής και λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα με γνώμονα τα χαρακτηριστικά της ελληνικής αγοράς και το εμπορικό όφελος των πελατών μας . Σκοπός είναι να επιτευχθούν οι καλύτερες τιμές από τους προμηθευτές μέσα από συλλογικές αγορές ώστε να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα των συνεργατών μας και να αποκτηθεί μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Στο κομμάτι της παροχής υπηρεσιών απώτερος στόχος είναι η βελτιστοποίηση της εικόνας των καταστημάτων μας δίνοντας λύσεις marketing καθιστώντας τα πιο ελκυστικά στις νέες ανάγκες και συνήθειες του σύγχρονου καταναλωτή .

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας;